Affärschef till Mekonomen i Lycksele

Mekonomen · Försäljning · 31 dec

Om jobbet

Är du en social kameleont med verkstad- eller fordonsintresse? Vill du ha ett övergripande ansvar över en verksamhet samtidigt som du arbetar för att förstärka varumärket? Då har vi tjänsten för dig! Mekonomen söker nu en Affärschef med ansvar till butiken i Lycksele.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Mekonomens räkning en Affärschef. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första sex månaderna. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en anställning hos Mekonomen.

Mekonomen söker nu en Affärschef till butiken i Lycksele. Butiken som ligger väl placerad vid Hotell Lappland i Lycksele är känd för välskötta butik och fina atmosfär. Butiken består av fyra härliga medarbetare och tillsammans kommer ni utgöra Mekonomens starka team i Lycksele.

Arbetsuppgifter

Som Affärschef hos Mekonomen kommer du ha det huvudsakliga ansvaret för butiksdrift och försäljning. Du rapporterar direkt till distriktschefen där fokus ligger på att utveckla de lokala butikernas affär samt relationen till företagskunder. I rollen ingår personalansvar i form av rekrytering av ny personal, medarbetarsamtal och arbetsmiljö.

I rollen finns även ett stort fokus på försäljning där du arbetar med att besöka företagskunder för att stärka samarbeten. Du strävar efter att hålla goda relationer till kund samtidigt som du har ett fokus på affären och resultat.

Exempel på arbetsuppgifter som förekommer i rollen är:
  • Sätta- och följa upp budget
  • Marknadsarbete, t.ex. sätta upp och delta i marknadsaktiviteter
  • Ansvara för butikens varuflöde
  • Nykundsbearbetning för långsiktiga samarbeten
Som ny i rollen kommer du tillsammans med Regionchef och HR-avdelning sätta en introduktionsplan för att effektivt komma in i rollen som Affärschef.

Vi söker dig som

är redo att anta utmaningen som ny affärschef på Mekonomen i Lycksele. Rekryteringsprocessen kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser även att du som söker har bakgrund från- eller intresse för verkstad/fordon. B-körkort samt tillgång till egen bil är ett krav för tjänsten. Tidigare erfarenhet som affärschef/butikschef eller personalansvar är meriterande men inget krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Mekonomen. Du som söker är affärsmässig i ditt arbetssätt där du ständigt ser vägar till nya affärer. Vidare är du en social kameleont som kan anpassa din framtoning och retorik beroende på situation. Då du kommer arbeta nära butikspersonal och regionchef ser vi även att du har god samarbetsförmåga.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Lycksele
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Gagner

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Mekonomen Nordic är tillsammans med MECA Scandinavia och Sørensen og Balchen en del av Mekonomen Group. Mekonomen Nordic har verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi erbjuder ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda och innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Mekonomen Nordic hade vid utgången av 2012 drygt 200 butiker och cirka 1 100 anslutna verkstäder, vilka arbetar under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner.
Jobbfakta
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget