Administratör till Assemblin i Skellefteå

Om jobbet

Assemblin expanderar och har nyligen landat stora, intressanta & roliga projekt. Vi söker nu en koordinator med administrativ erfarenhet som kan vara med på resan.

Din roll som Administratör/Koordinator
Som koordinator är du en del av teamet i Skellefteå för att stärka utvecklingen inom enheten. Du arbetar nära filialchef och projektledare med administrativ uppföljning och stöd till verksamheten.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

Att medverka i ekonomi och personaladministration.

Projektuppföljning, fakturering och leverantörsreskontra.

Tidrapportering och löneunderlag samt utbildningsdokumentation.

Medverka i framtagande av drift- och skötselinstruktioner.

Delta i inköpsadministration.

Nära samarbete med och stöd till filialen i övrigt förekommande uppgifter.

Tjänsten är en heltidstjänst. Du rapporterar till filialchefen.

Din bakgrund
Vi söker dig som har ekonomisk utbildning och gärna med 5 års erfarenhet av arbete med administration. Du bör ha erfarenhet av affärssystem, gärna från Navision, och god kunskap i Officeprogram.

Som person är du driftig, ansvarstagande och strukturerad. Du är kommunikativ, initiativrik och har förmågan att säkerställa hög kvalité och leveransprecision i ditt arbete. Du har förmåga att ge support och information med integritet till så väl kunder som medarbetare.

Vi söker
Stämmer detta in på dig? Välkommen att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast den 2016-12-18. Har du frågor om tjänsten kontakta filialchef Johan Smedberg tel 010-475 17 71 eller HR-specialist Dan Wallén 010 475 30 20.

Om Assemblin VS
Assemblin VS är ledande inom värme och sanitet i Sverige. Verksamheten bedrivs på ett 50-tal platser. Vi utför alla slags tjänster inom värme och sanitet och installerar fjärrvärme, värmepumpar, industrirör, sprinkler, kyla eller energibesparande åtgärder i samband med nybyggnation eller renovering. Assemblin VS omsätter ca 2 miljarder kronor med 1 400 medarbetare.

Vår mission
Vi drivs av att vara en del av ett team
som tillsammans utformar, installerar och underhåller system för de mest grundläggande sakerna i livet: luft, energi och vatten.

Assemblin är ett av Nordens ledande installations- och serviceföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Vår omsättning är cirka 7 miljarder SEK och med mer än 5 000 medarbetare på över 100 orter i
Norden finns vi där du är. För dig.
Jobbfakta
Ort
Skellefteå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator

Mejla eller ring Johan Smedberg, 0104751771

Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget