.NET utvecklare till Acino

Acino · Data & IT · 25 okt

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Som .NET-utvecklare på Acino kommer du få möjlighet att arbeta i agila webbprojekt och ha stort inflytande på design, arkitektur och implementering. Du arbetar nära våra kunder med både back end och front end med stort fokus på kvalitet.

Din profil

Vi söker dig som har en civilingenjörs-/ högskoleingenjörs-/ systemvetenskapsexamen inom IT, med minst två års erfarenhet av arbete i C#, .NET och SQL
Som person är du professionell i ditt arbetssätt. Du trivs med ansvar och att arbeta mot eller hos kund. Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera affärsmässigt och arbeta i grupp. Då tjänsten innebär mycket kundkontakt är det viktigt att du är social, kommunikativ och framåt med förmåga att upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Hos oss kommer du att bli en viktig kugge i ett företag där alla drar sitt strå till stacken.
För oss är det självklart att du är duktig på att kommunicera både i tal och skrift, på både svenska och engelska. I strävan efter en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Elin Wiklund, på tfn: 0733-51 27 11 eller Andreas Christiansen på tfn: 0733-51 27 46.
Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen så ansök med CV och personligt brev så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se, men senast den 25 oktober.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
IT-Konsult
Kontakt

Ring Andreas Christiansen, 0733-51 27 46

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 okt

Om företaget

Acino är ett expansivt IT-bolag som med stark efterfrågan och många spännande uppdrag nu växer ytterligare. Trivs du med att arbeta agilt, med prestigelöshet och i en platt organisation där dina prestationer syns och uppmärksammas så kan Acino vara företaget för just dig.
Hjärtat och vår absolut största styrka på Acino är vår personal. Har man en gång arbetat med eller bredvid en person från Acino så vet man vad vi menar. Det viktigaste vi gör är att rekrytera rätt personer att växa med. Vi söker nu fler duktiga IT-individer till vårt kontor i Umeå. Läs gärna mer via www.acino.se.