Hoppa till innehåll
Granitor Electro logotyp

Vad gör du i höst? Bli projektingenjör hos oss!

Publiceringsdatum
03 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.Är du nyexad ekonom eller ingenjör med intresse för samhällsbyggnads- och energisektorn?
Hos oss får du chansen att utvecklas och utveckla oss inom våra samhällsviktiga infrastruktur- och installations- och kraftprojekt.
Läs om Kristoffer Wistroms resa som projektingenjor

Vad gör du som projektingenjör på Granitor Electro?
Du verkar som stöd till projektledare i ett till flera projekt, beroende på omfattning. Stödet innebär uppföljning och framtagande av olika underlag samt analyser från framdrift till prognos. Ofta handlar det om projektets ekonomiska status, tidplanering, logistik och inköpsplan. I större omfattande projekt kan du också bli involverad i kvalitets-, miljö-, och arbetsmiljöarbete samt ha en koordinerande roll. Du rapporterar alltid till en ansvarig projektchef eller projektledare i respektive projekt. Det är meriterande om du har någon tidigare erfarenhet från installations- eller byggbranchen och av att arbeta i projektgrupper.

Se några av våra Referensprojekt - Granitor Electro - Granitor och Läs mer om Region Västmanlands nya Sjukhus

Vi befinner oss i en bransch i kraftig utveckling med hög relevans! Vi tror att du kommer att trivas hos oss om du varje dag vill göra en positiv skillnad för dina kollegor likväl som för de kunder som vi arbetar med i samhällsomställningen. Du lär genom att lyssna, pröva och sammarbeta. För att lyckas i rollen behöver du ha en god ekonomisk förståelse, ett strukturerat arbetsätt och en prestigelös inställning. Tålamod och samtidigt framåtdriv. Tveka inte - skicka din ansökan direkt med din LinkedInprofil och en motivering av ditt intresse! Du kan komplettera senare i lugn och ro med CV och Personligt brev. Vi arbetar med löpande urval.
Granitor är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor. Här jobbar 4500 medarbetare som tillsammans vill skapa välmående samhällen och industrier.
Granitor Electro logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Genom den senaste tekniken och branschens bästa yrkesfolk erbjuder vi entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation, instrument, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, säkerhet samt mekaniskt underhåll. Vi är stolta att som en del Granitor företagsgrupp kunna erbjuda många varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda, samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god kamratskap och trivsel. Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid - både idag och för kommande generationer.