Vill du arbeta extra hos Swegon?

Om jobbet

Är du studerade, pensionär eller har annan anställning och är intresserad av att arbeta extra? Då har vi ett perfekt extra jobb till dig i produktion hos Swegon!

Hur sin arbetsdag ut?
Swegon är en produktionsverksamhet i Arvika som tillverkar ventilationssystem så som vattenburna klimatsystem och ljuddämpare. Du kommer att arbeta vid behov hos Swegon som montör eller logistikpersonal. Det kan gälla planerad korttidsfrånvaro samt frånvaro med kortvarsel som du kan bli tillfrågad att täcka upp för. Du kommer att arbeta på en trivsam arbetsplats där teamarbete är viktigt.

Tack vare Adeccos bokningsportal är det enkelt och smidigt att arbeta extra för oss på Adecco. Till vår bokningsportal får du ett eget inlogg där du själv lägger upp ditt schema över vilka dagar som du kan arbeta respektive vecka. Där kan du även se vilka tillgängliga arbetspass som finns och boka upp dig på de arbetspass som passar dig. Vi ser gärna att du i snitt kan arbeta minst 2 dagar i veckan. Arbetstiderna är främst dagskift 7.00-16.00, men även kvällskift 15.48-01.15 kan förekomma samt helgarbete.

Vem trivs här?
Är du en arbetsvillig studerande, pensionär eller en person som har annat arbete men som gärna arbeta extra kommer du att trivas hos oss. Du kanske läser en utbildning och ser Swegon som en framtida arbetsgivarie. Då kan ett extra arbete vara ett ypperligt tillfälle att få en fot in i företaget redan under studietiden. Har du tidigare erfarenhet från tillverkande industri kommer du lätt in i arbetsuppgifterna och blir snabbt en duktig medarbetare, men det är inget krav. Din vilja att ställa upp och din goda förmåga att anpassa dig till nya arbetsuppgifter, situationer och arbetskamrater kommer att göra dig till en mycket uppskattad extra resurs. Du är bra på att hålla ordning och reda på din arbetsplats och är medveten om god kvalité. Du har en ambition att utöka din erfarenhetsbank och bidra med det lilla extra.

Vad erbjuder vi?
Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Är du intresserad?
Då ska du skicka in ditt CV som beskriver dina tidigare arbetsuppgifter samt ett personligt brev. Vi vill även att du bifogar en profilbild samt besvarar videointervjun. Syftet med videointervjun är ett sätt för dig att presentera dig och göra ett gott intryck gentemot kund då personliga intervjuer enbart kommer att ske med Adecco. Rekryteringsarbetet påbörjas omgående.

I din ansökan vill vi att det framgår ungefär hur många dagar i veckan du kan arbeta extra samt vilka tider. Om du är studerande vill vi att detta framgår tydligt genom att du i din ansökan skriver vad du studerar samt omfattning. Har du annan sysselsätting vill vi även här att de framgår vad det är samt hur många procent du arbetar.
Jobbfakta
Ort
Arvika
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.