Verkmästare till Swedish Agro Machinery AB i Värmland

Om jobbet

Vi söker en positiv och driven verkmästare för anställning till region Värmland. Du utgår antingen från det nyetablerade Karlstadskontoret eller från annan lämplig ort. I rollen som verkmästare får du det övergripande personalansvar för servicemekaniker på anläggningen och eventuella satelitanläggningar. Du ser till att strategiska, kvalitativa och resultatmässiga mål nås och att verksamheten utvecklas med lönsamhet och med nöjda kunder som gärna återkommer. Du trivs i rollen att utveckla såväl människor som affärer. Som person är du fylld av energi och har ett entusiasmerande sätt som smittar av sig på din omgivning.

Vem är du?

Du är en erfaren ledare och tycker om utmaningar. Vi tror att du har stor erfarenhet av att arbeta med kundkontakter, kundnöjdhet och tycker detta är inspirerande. Vi sätter extra stor vikt vid att du kan utveckla dina medarbetare samt bygga det framgångsrika teamet. Vi vill att du har erfarenhet av maskinbranschen, dvs. bil, lastbil, lantbruks-, skogs- och entreprenadmaskiner eller truckar. Kännedom om lantbruk, talar och förstår engelska är meriterande. Du har god datavana och förmågan att jobba mot uppsatta mål på ett strukturerat sätt.

Kontaktperson

För region Värmland görs rekryteringarna i samarbete med Manpower. Är du intresserad av tjänsten ansöker du via länken nedan. Bifoga CV samt ett personligt brev där du berättar varför du söker tjänsten. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Andersson telefon: 054-22 18 82 . Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget

CLAAS är ett familjeägt företag och den ledande producenten av lantbruksmaskiner i Europa. CLAAS är bland annat marknadsledare på tröskor och självgående exakthackar genom JAGUAR. Mottot CLAAS - din skördespecialist, är välkänt i hela världen, inklusive Sverige. Swedish Agro Machinery håller som bäst på att bygga upp en ny modern struktur för CLAAS och de kommer i mars 2017 att vara helt exklusiva som CLAAS-återförsäljare i Sverige. Swedish Agro kommer att etablera en fokuserad organisation med åtta regioner, där det i varje region ska finnas ett CLAAS kompetenscenter som driver utvecklingen framåt och säkrar att den rådgivning, den försäljningsservice och tillgång till de originaldelar från CLAAS som lantbrukarna kräver, kommer att finnas många år framåt. Just nu så söker Swedish Agro flera olika tjänster i Västra Götaland, Östra Götaland, Uppsala, Skåne och Halland. Är du en av dem? Verkmästare Servicetekniker Reservdelsspecialister Säljare