Vd- med fokus på marknad och försäljning

Om jobbet

För kunds räkning

Som vår nya VD blir det huvudsakliga uppdraget att utveckla våra affärer, såväl nya som befintliga samt leda och utveckla dina bolagschefer. Du kommer också att ha fullt ansvar för verksamheten och rapporterar till företagets koncernchef.

Företaget, som är under stark tillväxt med god lönsamhet, finns i huvudsak på den nationella marknaden. 

Vi vet att vi når framgång i försäljningsarbetet i en tät dialog med våra kunder och vi strävar efter nära relationer med varje kund. Arbetet med att driva våra komplexa säljprocesser till avslut sträcker sig ofta över lång tid.

 Vi söker en engagerad VD med gedigen teknikförståelse, internationell vana och hög affärsmässighet som brinner för ledarskap, entreprenörskap och försäljning. Vi erbjuder ett mycket självständigt arbete i ett ledande företag som arbetar med krävande kunder på en nationell arena.

Kontoret är placerat i Karlstad.

I denna rekrytering samarbetar kunden med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på telefon 0705 94 72 77.

Vi vill ha din ansökan senast den 4 november på www.testhuset.com
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Chefsbefattningar
VD & Koncernchef
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget

För kunds räkning söker vi nu en VD till en värmländsk industrikoncern. Verksamheten som finns med producerande bolag på ett flertal orter i Sverige, omsätter drygt 600 mkr och har mer är 300 anställda.

Då verksamheten är framgångsrik och i stark utveckling söker vi nu en operativ VD.