Varierat och kul extrajobb!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en utåtriktad och självgående person som tycker om att jobba på egen hand och ta mycket ansvar? Studerar du eller jobbar redan deltid, då är detta ett bra extra jobb för dig!
Vi söker för en kunds räkning en driven person som ska leverera blommor till livsmedelsbutiker runt om i Karlstad. Arbetet i sig innebär leverans av blommor till butik, exponering, enklare använding av handdatorer, packa varor etc.

Du som jobbar kommer att ges mycket frihet men under eget ansvar. Då tjänsten kräver körning av mindre lastbil krävs det att du har minst B-körkort. Du kommer att hoppa in extra vid behov och arbetstiderna ligger förlagda på dagtid, mån-fre men även lördagar kan bli aktuella. För rätt person kan även mer tider ges.

För att söka tjänsten ska du antingen plugga på minst 50% eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning. Detta är ett krav för att få jobba hos oss. Du kommer att vara anställd hos StudentConsulting men vara uthyrd till kunden.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som:
  • Är student eller har annan huvudsaklig sysstelsättning på minst 50%
  • Är driven, flexibel och självgående
  • Är bra på att samarabeta
  • Kan hoppa in på kort varsel
  • Innehar B-körkort
Har du jobbat med blommor förut är detta meriterande men inget krav.

Stämmer dessa kriterier in på dig? Sök redan idag, kandidater väljs ut löpande.
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Distribution
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!