Vårdadministratör, Område slutenvård, vårdadministrativa enheten

Om jobbet

Vill du arbeta tillsammans med oss i den vårdadministrativa enheten? Vi söker en vårdadministratör till vårdadministrativa enheten, område slutenvård. Du kommer att ha din placering på hjärt- och akutmedicinkliniken men med möjlighet att utvecklas även inom andra specialiteter. Som vårdadministratör hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av dokumentation i journalsystemet Cambio Cosmic såsom journalskrivning, remisser, brev och intyg samt DRG-registrering och övrigt förekommande vårdadministrativa uppgifter. Intervjuer kan ske under ansökningstiden.

Kvalifikationer
Du är utbildad vårdadministratör, medicinsk sekreterare eller läkarsekreterare med goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi. Du är noggrann, har ett gott bemötande samt service- och ansvarskänsla. Du ser möjligheter, kan ta egna initiativ och organisera ditt arbete självständigt men har också en god förmåga att arbeta i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Susanne Domeij, avdelningschef, 054-61 74 05

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om arbetsplatsen

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7300 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.