Vägarbetare

Svevia · Övrigt · 18 dec

Om jobbet

Är du vår näste vägarbetare i Värmland? Vi söker dig som vill vara med att driva och utveckla verksamheten i Svevia.

Svevia är Sveriges ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i landet. Vår kärnverksamhet är att utföra nybyggnation samt sköta drift, service och underhåll av Sveriges vägar och annan infrastruktur.

Tjänsten: Vi söker en vägarbetare som i första hand kommer att arbeta med drift- och vägunderhåll. I ditt jobb kommer du inspektera vägar, utföra mindre vägunderhålls- och anläggningsjobb i kombination med övriga drift- och underhållsarbeten samt TMA-körning. Arbetsuppgifterna innebär att kunna ta självständiga beslut i det dagliga arbetet. I tjänsten ingår beredskapstjänst med arbetsledande uppgifter.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har erfarenhet av drift och underhåll men också dig med annan arbetslivserfarenhet och vilja att utvecklas inom nya områden. Du är en självständig och självgående person som drivs av utmaningar i arbetet och en vilja att lära och utvecklas inom Svevia. Du trivs med att ha eget ansvar och arbetsuppgifter med hög frihetsgrad. C-körkort, YKB och maskinförarbevis är meriterande.

Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Det finns med andra ord många fördelar att följa oss på specialistens väg!

Ansökan: Sök tjänsten via länken nedan - urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Henry Huczkowski, telefon 010-458 15 50 alternativt Lars Ramberg, telefon 070-561 23 63. Fackliga företrädare nås via växeln, telefon 08-4041000.

All telefonförsäljning med anledning av denna annons undanbedes.
Jobbfakta
Ort
Kristinehamn
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Vi är Sveriges ledande driftentreprenör och det fjärde största väg- och anläggningsföretaget i landet med 2 800 medarbetare. Vår kärnverksamhet är att utföra nybyggnation samt sköta drift, service och underhåll av Sveriges vägar och annan infrastruktur. Uppdragen omfattar allt ifrån vägar, gator, broar till järnvägar, hamnar och fjärrvärme. Vi hyr även ut och underhåller maskiner, fordon, byggbodar och utrustning, främst till Svevia men även till kunder inom hela entreprenadbranschen. Vi hyr också ut kontor, verkstäder och lagerlokaler. Våra kunder är såväl offentliga som privata. Vi finns på 129 platser över hela Sverige och är sedan den 1 januari 2009 ett statligt helägt bolag. Innan dess verkade vi under namnet Vägverket Produktion.