Utvecklare inom PHP och Javascript

Academic Work · Data & IT · 1 jan

Om jobbet

Är du en utåtriktad problemlösare och trivs i en flexibel arbetsmiljö? DRI Nordic i Karlstad växer och letar därför efter en ny mjukvaruutvecklare inom PHP och Javascript. Om du har ett genuint intresse för programmering och lägger stor vikt vid kvalité är det just dig vi söker!

Information om uppdraget

Academic Work söker för DRI-Nordics räkning en mjukvaruutvecklare till deras kontor i Karlstad. Företaget växer och behöver därför stärka upp sitt team med ytterligare en medarbetare. DRI-Nordic är ledande inom just SugarCRM och här erbjuds du chansen att arbeta tillsammans med några av de bästa mjukvaruutvecklarna på marknaden.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och DRI-Nordics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos DRI-Nordic. DRI-Nordics intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som mjukvaruutvecklare kommer du arbeta i en projektmiljö för att anpassa och integrera lösningar baserade på produkter som SugarCRM. De projekt du kommer jobba inom som mjukvaruutvecklare har ett brett tillämpningsområde när det gäller branscher och kundtyper. Du får möjlighet att arbeta med olika projekt parallellt och din vardag kommer vara varierande, något vi tror att du som söker ser som spännande. Du får själv driva ditt arbete framåt och kommer ha en stor inverkan på den färdiga produkten.

Du kommer främst att arbeta i DRI-Nordics CRM program och rapportera vad som genomförts till en projektledare. När du blir varm i kläderna så kommer du tilldelas fler uppgifter och för rätt person finns även möjlighet till kundkontakt på lång sikt.

Du kommer till exempel att:
 • Bygga på moduler i programmen för att anpassa till de befintliga systemen.
 • Komma med lösningar till hur problemen kan lösas i en flexibel miljö med högt i tak.
 • Utföra utvecklingsuppdrag till DRI-Nordics kunder.
Tjänsten passar dig som drivs av utmaningar i din arbetsroll, som inte är rädd att ta för dig och trivs i en miljö där det är högt i tak. Du kommer ingå i en sammansvetsad grupp med utvecklare och projektledare, som du kommer rapportera till. För dig som har ambitionen att vara bäst på det du gör, är detta helt rätt utmaning för dig.

Vi söker dig som

Specifikt efterfrågade krav:
 • Har erfarenhet och känner dig bekväm i programmering PHP och Javascript.
 • Har goda kunskaper i både svenska och engelska då det förekommer dokumentation på båda språken
Det är meriterande om du arbetat i en liknande roll sedan tidigare, men inget krav. Har du kommit i kontakt med MySQL och HTML sen tidigare ser vi även detta som starkt meriterande. Viktigast är dock att du som person är social och framåt. Då kvalité är någonting som kommer vara viktigt i ditt arbete ser vi också att du som söker är noggrann och tar ansvar för både dina egna arbetsuppgifter, men också kan se vad som behövs att göras för det gemensamma resultatet.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid 8-17 med flextid
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Karlstad
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
UX & Webbdesign
Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 jan

Om företaget

DRI-Nordic är ett företag som främst fokuserar på att utveckla deras kunder till att bli mer effektiva och få ett större genomslag på marknaden. DRI Nordic har varit verksamma i 10 år och är idag nordens mest erfarna vad gäller CRM-lösningar. DRI Nordic tror på långvariga relationer och ämnar att komma fram till lösningar tillsammans med och för deras kunder.