Utskrivningssjuksköterskor till sjukhuset i Torsby

Om jobbet

Vi söker två utskrivningssjuksköterskor. Du erbjuds tillsvidareanställning 100 % på vårdavdelning. Dagtid, måndag - fredag.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga samt intresse för samverkan med övriga vårdgivare utifrån patientens behov.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Torsby
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Kontakt

Ring Ulla Hens, verksamhetsutvecklare, 0560-471 78

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 nov

Om arbetsplatsen

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med drygt 7000 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.