Tieto söker nya medarbetare

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en nyexaminerad dataingenjör eller systemutvecklare som vill ta ditt första kliv in på arbetsmarknaden? Vi har jobbet där du får möjlighet att testa dina kunskaper och utvecklas vidare inom ditt område!
Vår kund, Tieto, är Nordens största IT-tjänsteföretag som erbjuder helhetslösningar, både för näringsliv och offentlig sektor. Nu vill de utöka sitt team av utvecklare med nya talangfulla ingenjörer. I arbetet som utvecklare kommer du att arbeta med inbyggda system, programmering och scriptspråk. Vårt kundföretag erbjuder en god företagskultur med många kompetenta medarbetare, med andra ord, en drömstart för den nyfikna ingenjören!

Vi ser gärna att du har någon form av ingenjörsutbildning inom data, systemvetenskap eller elektronik. Vi söker dig som antingen är nyexaminerad eller har upp till två års arbetslivserfarenhet som ingenjör. Som person drivs du av ny kunskap och har ett gediget intresse för programmering. Du kommer arbeta mycket brett inom området genom att bryta ned problemet, programmera, testa och dokumentera samt redovisa resultatet. Du kommer även under din första tid att arbeta nära en mer erfaren kollega för att komma in i arbetet så bra som möjligt. Här finns chansen att erhålla mängder av erfarenheter genom gott samarbete och ett målinriktat arbete. Då Tieto erbjuder stora utvecklingsmöjligheter finns det god chans att på sikt bli övertagen till företaget. I framtiden har du möjlighet att jobba såväl nationellt som internationellt.

Tjänsten är i Karlstad och du kommer arbeta som konsult, vilket innebär att du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting men arbeta på plats hos Tieto. Tjänsten är på heltid med arbetstid måndag till fredag 8-17. Verkar tjänsten intressant och spännande? Om ja, sök tjänsten omgående då rekrytering sker löpande.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som
  • Är nyutexaminerad dataingenjör eller har upp till 2 års erfarenhet.
  • Har kunskap inom C och C++
  • Har kunskap inom Java
  • Goda Kunskaper i Svenska och Engelska, i tal och skrift
Som person ska du ha sinne för att lösa problem och ska vara lagt åt det analytiska håller. För Tieto är det självklart att du är tekniskt intresserad. Då du kommer jobba i team är din samarbetsförmåga och sociala egenskaper av stor vikt, att du är framåt och positiv som person. Du är även nyfiken och har en stark vilja av att lära. För att trivas i den här rollen krävs det att du är ansvarstagande och strukturerad för att kunna driva ditt arbete framåt på ett effektivt sätt. Vid eventuell ansökan till denna tjänst, lista de programmeringsspråk du behärskar och skriv utförligt vilka kurser du läst under din studietid.
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!