Teknikdokumentatör till spännande projekt

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill arbeta med tekniskdokumentation i ett projekt hos vår kund. Du kommer vara delaktig i ett projekt som handlar om framställning av all teknisk dokumentation kopplat till olika projekt. Du koordinerar dokumentationen, du förbereder för översättning, du kommer arbeta med textframställning samt layout. Du för en nära dialog med projektledare, översättare och övriga projektdeltagare.

Fokus på denna tjänst är att kunna producera text och ha ett stor teknisk förståelse. Du ska kunna ställa konkreta frågor på rätt sätt och vid rätt tidpunkt. Du ska vara snabb på att uppfatta kontentan av ett resonemang och kunna använda det för att driva arbetet framåt.

Din profil

Skallkrav:
Du som söker skall besitta följande:
  • Ett tekniskt intresse och förståelse
  • Förmåga att hantera ett teknisk vokabulär i svenska och engelska.
  • Förmåga att beskriva en teknisk produkt på ett pedagogiskt och lättförståeligt sätt.
  • Du ska ha goda i texthanteringssystem som exempel Word, PDF
Meriterande:
Det är meriterande men ej ett krav om du har arbetat med teknisk information tidigare.
Det är även meriterande om du har kunskap inom XML

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid,
Urvalsprocessen sker löpande, skicka din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Moa Jäder, 0707-663955

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Vår kund är ett av de ledande teknikkonsultföretagen i Sverige. Till deras kund i Karlskoga söker vi nu en teknikinformatör för uppdrag. Du har på sikt möjlighet att sitta någon dag på kontoret i Karlstad.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.