Systemutvecklare inom Java till Tieto i Karlstad!

Framtiden · Data & IT · 4 nov

Om jobbet

Har du ett stort intresse för Java? Drivs du av att arbeta objektorienterat och strukturerat? Då kan det här vara en tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som systemutvecklare inom Java hos Tieto kommer du att arbeta agilt i ett så kallat scrum-team om 6-8 personer. En Scrum-master leder teamet och säkerställer efterlevnad av processen. Man kommer att arbeta efter tre veckors sprintar och vid varje sprintstart planeras uppdraget i sitt team och scrum mastern fördelar arbetet och utser ansvarsområden.

Som nyanställd kommer du att arbeta gemensamt med en erfaren kollega. Frågor och utmaningar som uppstår under projektens gång löses gemensamt i teamet, vilket gör att du ständigt utvecklas i din roll som systemutvecklare. Du kommer att arbeta med systemutveckling i ett vidareutvecklingsprojekt av ett finansiellt system där dina uppgifter och ansvarsområden kommer att utökas i takt med att din kompetens höjs.

Din profil

Skall-krav:
  • Relevant IT-utbildning på lägst YH nivå, exempelvis dataingenjör, IT-design, systemvetare eller annan likvärdig utbildning.
  • Goda kunskaper inom Java och tillhörande utvecklingsmiljöer erhållen från utbildning.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
Meriterande är om du har tidigare arbetslivserfarenhet av Java.

Som person vill vi att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Att du har en god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta tätt ihop med dina kollegor i teamet.
Eftersom du kommer att arbeta mot löpande deadlines så är det viktigt att du är självdriven och ansvarstagande.

Villkor

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Ort: Karlstad
Omfattning: Heltid, 8-17

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Kontakt

Ring Andrea Meyer, 0723020131

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget

Tieto är Nordens största IT-tjänsteföretag och erbjuder helhetslösningar och för näringsliv och offentlig sektor. De verkar på global nivå inom produktutveckling samt via globala leveranscenter. Tieto är idag över 13 000 anställda i 20 länder, med omsättning på ca 1,5 miljarder.

Tietos Product Development Services är den unika telekomexperten med global närvaro. De har också en stark lokal identitet, så att de kan anpassa sig till olika marknader runt om i världen. De är verksamma i den absoluta framkanten av telekomteknologin och har gjort det i över 30 år. Product Development Services är den innovativa kärnan i Tieto, eftersom de hjälper sina kunder att göra bättre produkter. De har inte gjort så mycket väsen av sig själva, men de är där, djupt inne i global kommunikation. Mer än hälften av världens mobilsamtal är möjligt på grund av Tietos Product Development Services.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.