Systemsäljare till Emerson Process Management!

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Emerson söker nu efter en systemsäljare med placering i Göteborg, Stockholm alternativt i Karlstad. Dina arbetsuppgifter består av att kartlägga och bearbeta nya kunder inom Emersons kundsegment samt utveckla befintliga kunder där redan installerad system finns.
Du bygger långsiktiga relationer med nya kunder samt vårdar dina befintliga. Du har ett nära samarbete med Tekniska experter samt teknisk säljstöd inom Emerson. Resor är en del av vardagen och du kommer befinna dig på resande fot minst 2 dagar i veckan. Resterande tid arbetar du från kontoret i Göteborg, Stockholm alternativt i Karlstad.

Exempel på arbetsuppgifter:
> Kartlägga och bearbeta nya kunder
> Utveckla befintliga kunder, där installerade system redan finns
> Budgetansvar
> Hålla dig uppdaterad på nya produkter och programvaror
>Du har ett nära samarbete med serviceavdelningen

Din profil

Skallkrav:
> Tidigare arbetserfarenhet
> Teknisk utbildning från högskola alternativ gymnasium inom tekniskt område
> Körkort
> Mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift

Meriterande:
> Arbetserfarenhet inom processindustri
> Tidigare arbetserfarenhet från styrsystem
> Bakgrund som automationsingenjör alternativt instrumentingenjör
> Tidigare säljerfarenhet
> Det är meriterande om du tidigare har arbetat som konsult

Personliga egenskaper:

För att passa in i rollen som Systemsäljare bör du vara en person med högt eget driv och trivas med att bedriva ditt arbete under eget ansvar. Du skall ha hög social kompetens och vara säljande som person samtidigt som du lyssnar på kundens behov.

Kundens erbjudande:
Emerson Process Management är en del i den globala koncernen Emerson, en högteknologisk världsomspännande koncern med ca 140 000 anställda och mer än 20 miljarder USD i omsättning. Som anställd hos Emerson erbjuds du ett jobb med internationella kontakter, möten med många intressanta kunder och ett arbete som inte är sig likt från den ena dagen till den andra. Emerson är noggrann med att utbilda sin personal och för rätt person finns stora möjligheter att växa med uppgiften och utvecklas både personligt och professionellt.

Arbetstider och anställningsform:
Heltid, tillsvidare. I tjänsten kan det vid vissa tillfällen förekomma obekväma arbetstider så som helg eller kväll.

Framtiden förmedlar kontakten mellan dig och ett av våra spännande kundföretag. Du kommer att anställas direkt hos Emerson Process Management.

Placeringsort: Göteborg, Stockholm alternativt i Karlstad.

Lön:
Enligt överenskommelse

Tillträde:
Omgående med hänsyn till din eventuella uppsägningstid.

Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande!
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Ring Moa Jäder, 0707-663955

Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Kunden är ett av världens ledande företag inom processautomation. Man levererar produkter och kompletta systemlösningar till processindustrier i Sverige och internationellt. Produktprogrammet omfattar bl.a. processtyrsystem, underhållssystem, mätutrustning för tryck, flöde, massaflöde, nivå, temperatur och analysutrustning för vätskor och gaser. Utveckling pågår ständigt i teknikområdets absoluta framkant. Du kommer tillhöra Systemsälj gruppen hos Emerson.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.