Studie- och yrkesvägledare

Om jobbet

Som studie- och yrkesvägledare på Sundstagymnasiet kommer du att ingå i ett team tillsammans med övrig elevhälsa på skolan. Ditt ansvarsområde blir det Estetiska programmet. I ditt uppdrag ingår att informera och vägleda studerande, delta i elevhälsans arbete tillsammans med skolledningen samt att planera och samarbeta med pedagogisk personal.

Kvalifikationer
Att du idag arbetar som studie- och yrkesvägledare eller har motsvarande utbildning och erfarenhet som kan bedömas som likvärdig.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Kontakt

Mejla eller ring Anders Jonsson, 054-540 1554

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Karlstads-Hammarö gymnasieförvaltning ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss. Sundstagymnasiet söker nu en vikarierande studie- och yrkesvägledare. Tjänsten är på 75%.