Studenter till extrajobb inom support

Om jobbet

Är du student och söker ett långsiktigt extra jobb vid sidan av dina studier? Är du serviceinriktad och har du tidigare arbetat med telefon som ditt främsta arbetsverktyg? Då kan detta vara något för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kund Swarcos räkning en supportmedarbetare till en supporttjänst i Karlstad. Vi har idag en studentpool och behöver förstärka den med fler medarbetare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swarcos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Swarco.

Arbetsuppgifter

Detta är en sedan september 2014 en ny samnordisk tjänst (Sverige/Norge) på Swarco där du kommer att ingå i ett team som bemannar support till slutkund helger och röda dagar mellan kl.06-24. Inledningsvis kommer du att få en introduktion på företaget som inleds i början av december. Tillsammans med projektledare och tekniker kommer ni att gå igenom verksamhetens olika områden ute hos kund och även få lära dig anläggningen som används för supporttjänsten.

Arbetstiderna är förlagda på helger och röda dagar 06-24 och då arbetar man antingen förmiddag- eller kväll. Passens längd varierar mellan 3- 8 timmar. Detta innebär mycket ensamarbete, ett stort ansvar och du kommer även att ha beredskap vissa dagar och tider på vardagar samt helger för att kunna arbeta om någon av dina kollegor blir sjuka. Du kommer att arbeta 2-3 pass per månad och under december behöver du vara tillgänglig under jul och nyår.

För dig som vill utvecklas och arbeta i ett företag som satsar på sina anställda finns goda möjligheter till att få utökade arbetsområden och en framtid inom Swarco.

Vi söker dig som
  • Studerar på högskola- eller universitet och har minst 2 år kvar av dina studier.
  • Vi ser gärna att du tidigare arbetat med service och kundbemötande över telefon.
  • Du pratar och skriver flytande svenska, gör dig förstådd på norska och engelska.
  • Meriterande om du har ett intresse för teknik.
Som person är du orädd och kommunikativ eftersom du kommer att bemöta kunder i olika situationer. Då du i huvudsak kommer att arbeta ensam på arbetspassen är det av stor vikt att du är självgående och kan ta egna initiativ.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 feb

Om företaget

Swarco Sverige AB utvecklar, marknadsför och säljer system, produkter och tjänster för väg-, kollektivtrafik och parkering. Våra kunder är främst Trafikverket som ansvarar för riksvägarna, kommunen som ansvarar för trafikplaneringen lokalt i städer och samhällen, de större kollektivtrafikoperatörerna samt ett antal privata parkeringsoperatörer, köpcentrum, sjukhus och Swedavia.