Student med intresse för marknadsföring

Om jobbet

Vi söker nu en student som är intresserad av marknadsföring till en tjänst som Brand Ambassador. Som Brand Ambassador är du en värdefull resurs för oss för att kunna hitta rätt kandidater till våra uppdrag samt för vår marknadsavdelning. I rollen arbetar du med att informera studenter och unga akademiker om Academic Works verksamhet och om våra kunders uppdrag på mässor, arbetsmarknadsdagar och andra roliga events som planeras av vår event coordinator. Nu söker vi en ny ambassadör till Karlstad universitet!

Information om uppdraget

Som Brand Ambassador är ingen arbetsdag den andra lik. Jag träffar nya människor och besöker nya platser för att hjälpa studenter och akademiker att hitta intressanta jobb som passar just dem. Att dessutom få jobba i en positiv och inspirerande arbetskultur gör mig peppad att göra ett bra jobb. Arbetet är enkelt att kombinera med studierna och jag får möjlighet att utveckla min säljförmåga och komma med nya idéer."

så här beskriver en av våra medarbetare hur det är att arbeta som Brand Ambassador hos oss. Stämmer det överens med dig och din ambition är det kanske du som blir vår nästa Brand Ambassador?

Vi erbjuder dig att vara en del av vårt lokala ambassadörsteam där du kommer av vara en viktig resurs för vårt kontor vid tillsättning av våra uppdrag samt för vår marknadsavdelning. Som brand ambassador arbetar du med att informera studenter och unga akademiker om Academic Works verksamhet genom mässor, arbetsmarknadsdagar och andra event.

Du får möjligheten att samarbeta med eventkoordinatorn som är lokalt marknadsansvarig och övriga brand ambassadors som studerar på universitet och högskolor i regionen.

Detta är en jättebra möjlighet för dig som är nyfiken på marknadsföring och försäljning, och som vill få ytterligare erfarenheter inom området. Du blir en del av en miljö där laganda och energi värdesätts högt och där ambition premieras. Hos oss är även kulturen och trivseln inom företaget nyckeln till vår framgång.

Arbetsuppgifter
 • Representera Academic Work under arbetsmarknadsdagar, mässor och events och informerar om vår verksamhet och om lediga jobb.
 • Hjälpa intresserade studenter att registrera sig i vår databas för att öka antalet jobbprenumeranter.
 • Assistera eventkoordinatorn vid föreläsningar som Academic Work anordnar på högskolor och universitet i regionen.
 • Hålla ögonen öppna för potentiella marknadsinsatser på ditt campus
 • Affischera och nätverka på den ort där du studerar.
 • Göra punktinsatser vid snabba tillsättningar samt informera om specifika tjänster
Vi söker dig som
 • Studerar marknadsföring, ekonomi eller likande vid Karlstad Universitet
 • Har minst 1,5 år kvar av dina studier, men gärna mer
 • Är flexibel och har möjlighet att arbeta med relativt kort varsel
 • Har ett stort engagemang och driv och gärna tar egna initiativ
 • Är van att tala inför grupp och är bra på att nätverka
Vidare är du ambitiös och pålitlig. Det är meriterande om du har jobbat via Academic Work tidigare eller har erfarenhet av försäljning och marknadsföring. Du bör ha minst ett år kvar av dina studier då vi gärna ser ett långsiktigt samarbete. Naturligtvis är du även en medarbetare som lever våra värderingar!
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadsassistent
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 jan

Om företaget

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På careers.academicwork.se får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!