Stadsbyggnadsarkitekt

Om jobbet

Stadsbyggnadsförvaltningens planenhet består av tiotalet medarbetare som arbetar med att utveckla Karlstad. Din främsta uppgift blir att i en projektledarroll handlägga olika typer av detaljplaner och program samt liknande utredningsuppdrag inom plansektorn, antingen självständigt eller i samarbete med konsult eller kollegor i kommunen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad planeringsarkitekt, landskapsarkitekt, arkitekt eller motsvarande med god illustrationsförmåga och känner dig trygg i programvaror som InDesign, Photoshop, Illustrator, AutoCAD och SketchUp. Du värdesätter samverkan och dialog och kan se helheter i samhällsbyggandet. Arbetet kräver att du har bra samarbetsförmåga och att du kan arbeta självständigt, kreativt, strukturerat och med stort ansvarstagande. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Erfarenhet från tidigare liknande arbete är meriterande, gärna som konsult eller från annan kommun. Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Arkitekt
Kontakt

Ring Jonas Zetterberg, 054-540 45 34

Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. På stadsbyggnadsförvaltningen ansvarar vi för detaljplaner, bygglov och stadsmiljöfrågor. Vi är kommunens lantmäterimyndighet och arbetar med kartor, mätning och geografiska informationssystem, GIS. Vi på stadsbyggnadsförvaltningen har också ansvar för kommunens färdtjänst. Dessutom är vi huvudman för Karlstadsbuss. Vårt uppdrag är att ha människor och deras behov i fokus. Vi formar och bygger ett Karlstad som skapar bra dagar för invånarna. För att ge Karlstadsborna en ännu enklare och bättre vardag behöver vi nu förstärka vårt lag med fler stadsbyggnadsarkitekter. För närvarande pågår flera spännande stadsutvecklingsprojekt i Karlstad. Kommunen kommer de kommande åren att satsa särskilt på bostadsbyggande.