Söker bussförare på heltid för beställningstrafik!

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Som ny busschaufför hos vår kund kommer du inledningsvis att köra skoltrafik och på sikt kommer du att övergå till att köra rutter på beställning.
Exempel på körningar via beställning;
  • Idrottsföreningar som skall köras till matcher eller kupper.
  • Större sällskap eller företag som skall på resa i Norden eller Sverige.
  • Resor till flygplatser i Sverige, Norge och Danmark.
Vi söker nu en busschaufför som förutom att ansvara för bussen även trivs med att arbeta runt en blandad skara av människor så som barn, ungdomar, stora och små sällskap samt de äldre resenärerna. Du kommer vara en del av ett arbetsteam samt ta del av verksamhetens utveckling. Som person söker vi dig som bär på ett gott omdöme samt är säker i din körning då du ansvarar för andra resenärers säkerhet.

Tjänsten har start i januari.

Din profil

För att lyckas och trivas i denna tjänsten är det ett krav att du innehar D-körkort samt YKB-bevis. Det är även viktigt att du talar svenska samt en fördel om du har bredare språkkunskaper.

För att lyckas i rollen som busschaufför hos vår kund så ser vi det som en självklarhet att du älskar att arbeta med människor och att du trivs med att resa mycket i tjänst.

Villkor

Startdatum: Januari 2017
Arbetsort: Du kommer att utgå ifrån Deje, Molkom eller Karlstad
Omfattning: Heltid
Tider: Dagtid, kvällstid samt helger

Urval sker löpande, skicka din ansökan idag!
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 feb

Om företaget

Vår kund är ett bussföretag som främst bedriver bussverksamhet i Karlstad kommun och vänder sig mot såväl små som stora grupper både inom och utanför Sverige.

Mer information om vår kund ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.