Skiftingenjör

Om jobbet

Du blir en viktig del i det team som ser till att vår anläggning mår bra och att vi uppnår driftsäkerhet och våra miljömål. Som skiftingenjör ansvarar du för ett team med en drifttekniker och en 1:e tekniker som huvudsakligen arbetar med drift-, tillsyns- och underhållsarbeten av våra produktionsanläggningar. Beredskapstjänstgöring ingår.

Kvalifikationer
Drifttekniker eller ingenjörsutbildning med inriktning mot energi samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom kraft- eller processindustri. Erfarenhet från fjärrvärme- och fastbränsleproduktion samt personalansvar är meriterande. God datorvana och erfarenhet av datoriserade system är ett krav. Som person har du lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift. Du har en god förmåga att samarbeta, är initiativrik, noggrann och ansvarsmedveten.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Kontakt

Ring Lars Närman, 054-540 71 87

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 okt

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Karlstads Energi AB brinner för att göra Karlstad ljusare, varmare och renare. Vi levererar el och värme till mer än 45 000 kunder. På Karlstads Energi ansvarar vi också för renhållningen i kommunen. Bland våra 160 medarbetare finns många olika kompetenser, till exempel underhåll och drift, projektledning och miljökunskap. Karlstads Energi AB är ett helägt kommunalt bolag som omsätter cirka tusen miljoner kronor varje år. Affärsområde Värme ansvarar för drift och underhåll av våra produktionsenheter. Produktionen är uppdelad på ca 600 GWh värme och 160 GWh el per år. Huvuddelen av energin levereras från en modern fastbränsleanläggning bestående av en avfallspanna samt två biobränsleeldade pannor. Heden etapp 3 invigdes under våren 2015. En satsning som placerar oss i framkant inom miljöområdet, inte bara i Sverige, utan även globalt. Värmeavdelningen har drygt 60 anställda, varar 30 ingår i driftenheten. Vi söker nu en skiftingenjör som organisatoriskt är direkt underställd driftchefen.