Om jobbet

Arbetsuppgifter

Arbetet som skadetekniker innebär att tolka och beräkna skadeofferter, värdera fordon, tolka villkor samt viss skadereglering. Som skadetekniker ska du genom goda vanor och en kostnadseffektiv skadereglering uppnå hög kundnöjdhet.

Vi vill att du som söker
  • Har fordonsteknisk utbildning
  • Erfarenhet av karosserireparationer och mekaniska skador
  • Kan beräkna skadekostnad samt kunna tolka offerter, kalkyler och fakturor
  • Har förhandlingsvana
  • Har en bra administrativ förmåga
  • Har körkort och ett brett fordonstekniskt kunnande
Kvalifikationer
Du kommer att vara bolagets kontakt gentemot kunder och verkstäder. Det är därför viktigt att du är kund- och serviceinriktad, har lätt för att sätta dig in i och förstå kunders behov och kan arbeta självständigt samt har förmågan att själv ta tag i problem och se till att saker blir gjorda. Vi förutsätter att du har en god IT-vana då all dokumentation sker i digital miljö och har du kunskap om kalkylsystemet Cabas är det en stor fördel. Eftersom arbetet innebär mycket kommunikation, via telefon, brev, personligt möte och e-post är det viktigt med en god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska.

Personliga egenskaper

För att bli framgångsrik i denna roll behöver du ha en god analytisk förmåga och god kapacitet. Du är stabil och kan agera professionellt även i pressade situationer med kunden i centrum. Du har ett högt driv, tar initiativ och gillar utmaningen i att jobba mot mål. Att vara strukturerad, ansvarsfull och beslutsam är grundläggande för att lyckas. Vår bransch är under ständig förändring så det är viktigt att du gillar utveckling och ser förändring som något naturligt.

Vi tillämpar provanställning under sex månader. Intervjuer och urval sker löpande
Jobbfakta
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget