Sjuksköterskor/spec utb sjuksköterskor sommarvikariat 2017, Torsby

Om jobbet

Vi söker sjuksköterskor med grundutbildning och specialistutbildning för sommarvikariat, sommaren 2017. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete och med din hjälp blir både vi och patienterna bättre. Som sommarvikarie får du introduktion i din tjänst och möjlighet till handledarstöd. Ett sommarvikariat hos oss är en bra start i din karriär som sjuksköterska. Varmt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska eller förväntas få din legitimation senast våren/sommaren 2017. Om du vill jobba inom anestesi, intensivvård eller operation vill vi att du har specialistutbildning.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Torsby
Anställning
Heltid
Säsongsjobb
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
15
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Sjuksköterska
Kontakt

Ring Britt-Louise Frykman, samordnare, 0560-471 45

Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 apr

Om arbetsplatsen

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7300 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.