Sjuksköterskor, neurologi- och rehabiliteringskliniken avd 59, Karlstad

Om jobbet

Som sjuksköterska arbetar du i team runt patienten med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Du erbjuds individuell inskolning och mentorskap. Mix- eller nattjänstgöring. Heltid eller enligt överenskommelse.

Kvalifikationer
Vi söker sjuksköterskor för både mix- och nattjänstgöring till avdelning 59, Strokeenheten. Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som trivs med att jobba i team och vill delta i utveckling av verksamheten. Tidigare erfarenhet av strokevård är meriterande. Att du har ett gott bemötande mot patienter, närstående och arbetskamrater ser vi som en självklarhet. Du ska också besitta god samarbetsförmåga men även kunna arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Kontakt

Ring Annika Jarl Ljungsten, avdelningschef avd 59, 054-19 11 65

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om arbetsplatsen

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med drygt 7000 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Avdelning 59 är en strokeenhet med 26 vårdplatser där vi behandlar och utreder patienter som drabbats av stroke och TIA. Trombolysbehandling genomförs även på avdelningen. Vi arbetar i team med akut neurologisk sjukvård och rehabilitering. Vårt arbetssätt är patientnärmre vård.