Sjuksköterskor, medicinkliniken avd 79, Arvika

Om jobbet

SJUKSKÖTERSKOR TILL AVDELNING 79, SJUKHUSET I ARVIKA. Verksamhetsområde Medicin, område slutenvård. Vi behöver förstärka med ytterligare sjuksköterskor till vår avdelning som är en akutmedicinsk vårdavdelning, med viss inriktning på hjärtsjukvård med 20 vårdplatser. Vi bedriver akutsjukvård dygnet runt och kan erbjuda ett varierat arbete med trevliga arbetskamrater. Vi jobbar i team för en patientfokuserad vård och är mycket aktiva med vårt arbetsmiljöarbete. Hos oss får du individuell inskolning efter dina behov. Varmt välkommen till avdelning 79! Urval sker fortlöpande.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och är intresserad av att vårda och utveckla vården av medicinpatienter, gärna med ett intresse för hjärtsjukvård. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet samt gott bemötande gentemot patienter och arbetskamrater.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Arvika
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Sjuksköterska
Kontakt

Ring Elisabeth Richardson, avdelningschef, 0570-71 22 06, 070-600 83 04

Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om arbetsplatsen

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med drygt 7000 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.