Sjuksköterskor, kirurgavdelning 70, sjukhuset i Arvika

Om jobbet

Sjukhuset i Arvika söker sjuksköterskor till kirurgavdelning 70, verksamhetsområde opererande specialiteter Avdelning 70 är en allmän kirurgisk vårdavdelning med 17 vårdplatser. Vi bedriver dygnet runt verksamhet blandat med akuta intag, planerade från väntelistan samt palliativa patienter. Vi strävar mot en modern vård med patienten i centrum och fokuserar på effektiva patientsäkra flöden. För bästa möjliga omhändertagande jobbar vi i team i en trivsam arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter. Hos oss får du alltid en individuellt anpassad inskolning efter ditt eget behov.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi erbjuder trivsam arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet samt gott bemötande gentemot patienter, närstående och arbetskamrater.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Arvika
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Sjuksköterska
Kontakt

Ring Ann-Katrin Norén, avdelningschef, 0570-71 20 28

Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 nov

Om arbetsplatsen

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med drygt 7000 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.