Sjuksköterska/receptionist, Patienthotellet, Karlstad

Om jobbet

Patienthotellet är ett alternativ till boende på sjukhusets vårdavdelningar. Patienter som bor här har en behandlingsansvarig verksamhet som den tillhör. Vi ger service med medicinsk insats på uppdrag av verksamheten. Patienthotellet håller öppet året runt och dygnet runt. Här finns 62 gästrum där de flesta rum ger möjlighet till medboende. Hotellet tar emot patienter från samtliga verksamheter på sjukhuset. Anhöriga och externa gäster erbjuds boende i mån av plats. Verksamheten är en unik blandning av vård, hotell, restaurang och konferensverksamhet. Verksamhetens uppdrag är att vara medel till önskad utveckling av hälso- och sjukvården i Landstinget i Värmland. Sjuksköterskornas arbetsuppgifter innefattar - Medicinskt omhändertagande och ansvar - Data och administration för drifteffektivt nyttjande - Servicekvalitet till klinik, gäst och medarbetare - Utveckling av verksamheten inom tilldelat ansvarsområde Åtta sjuksköterskor bemannar hotellet och är dess ansikte utåt. Du skall med din medicinska kunskap och serviceanda erbjuda gästerna ett tryggt boende. Du marknadsför verksamheten och ger stöd med medicinsk service på uppdrag av behandlande klinik. Du använder dig av ett databaserat bokningssystem och Cosmic journalsystem när du planerar och samordnar hotellets dagliga verksamhet tillsammans med övriga yrkesgrupper. Du förväntas engagera dig i Patienthotellets utvecklingsarbete. Vårt mål är nöjda gäster, hög tillgänglighet och servicenivå. Arbetet innebär dag- kvälls- natt- och helgtjänstgöring. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vana från Patienthotellverksamhet är meriterande.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är sjuksköterska med bred erfarenhet av sjukvård och gärna även av hotellverksamhet. Du skall: - medverka till ett medicinskt tryggt hotellboende och god service till alla du möter. - vara en utpräglad lagspelare som är beredd att arbeta efter våra grundläggande värderingar även under tidspress. Värderingarna innebär att varm serviceanda, trygghet, kvalitet och drifteffektivitet råder. - ha mycket god kommunikativ förmåga. - vara flexibel när det gäller arbetstider och arbetsuppgifter då vi är en liten arbetsgrupp med stort uppdrag. - kunna ta egna beslut då du ofta är ensamt medicinskt ansvarig på hotellet. Hotellet saknar läkare direkt knuten till verksamheten. - stabil i stressande situationer - medverka till att Patienthotellet ger maximal nytta i sjukvården.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Kontakt

Ring Gunvor-Maria Ludviksen, hotellchef, 054-14 83 06

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om arbetsplatsen

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med drygt 7000 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.