Sjuksköterska, psykiatriska öppenvården Säffle/Grums

Om jobbet

Inom verksamheten arbetar sjuksköterskor, läkare, kuratorer, skötare, sjukgymnast, psykolog, arbetsterapeut och vårdadministratörer. Verksamhetens uppgift är att bedöma, utreda och behandla patienter med psykisk sjukdom och psykiska funktionsnedsättning. Psykiatriskt mottagningsarbete som är varierande. Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på en psykiatrisk mottagning såsom patientarbete i form av samtal, rådgivning, bedömningar och behandlingar.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska gärna med vidareutbildning i psykiatri och/eller erfarenhet av psykiatriskt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga liksom förmåga att arbeta självständigt. Körkort krävs då det ingår resor i tjänsten.

Inför anställning i division psykiatri gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning. Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Ann-Britt Bornetjärn, avdelningschef, 072-732 81 78

Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om arbetsplatsen

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7300 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Psykiatriska öppenvården, Säffle/Grums ingår from 1 april Område öppenvård. I Område öppenvård ingår psykiatri allmänmedicin och närvården. Den nya organisationen innebär stora möjligheter till ökat samarbete och utvecklingsarbete mellan dessa verksamheter.