Sjuksköterska, närvårdsavdelningen, Säffle

Om jobbet

Vi söker dig som är sjuksköterska till närvårdsavdelning i Säffle. Du utför sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska samt leder och ansvarar för den dagliga omvårdnaden runt patienten. Förutom kliniskt arbete får du möjligheten att tillsammans med medarbetare, patienter och närstående bygga upp och fortsatt utveckla närvården i Säffle.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet från slutenvård utanför sjukhus. Du är ansvarstagande, tycker om att arbeta med människor och har patientens bästa i fokus. Du har god samarbetsförmåga och har förmåga att se helheten i vårdprocessen . Du vill vara delaktig i en verksamhet som utnyttjar möjligheten att genom nya arbetssätt och ny teknik erbjuda patienten en god vård.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Eva Sandahl, avdelningschef, 0533-810 26

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om arbetsplatsen

I september 2016 öppnades två nya vårdavdelningar, en i Säffle och en i Kristinehamn. Avdelningarna tar emot patienter som behöver vårdas inneliggande under en begränsad tid. De har ett sjukdomstillstånd som inte kräver diagnostik och/eller behandling av ett mer specialiserat vårdutbud. Verksamheten karakteriseras av hög servicenivå med ett gott omhändertagande där patienter och anhöriga känner sig trygga i den situation de befinner sig i. Tillsammans med andra länkar i vårdkedjan skapar vi en sammanhållen vårdprocess med hög kvalité och trygghet för patienten. Vi är nu i uppstarten av en helt ny verksamhet anpassad till patientens behov av en sammanhållen hälso- och sjukvård. Välkommen att bli en av oss!