Sjuksköterska, klinisk prövningsenhet, Karlstad

Om jobbet

Vi söker nu en sjuksköterska till klinisk prövningsenhet (KPE), Onkologikliniken. Som sjuksköterska på klinisk prövningsenhet är du en viktig medlem i det kliniska studieteamet. Arbetet består bland annat i att tillsammans med ansvarig läkare planera start, genomförande och avslut av studie. Före och under studiens gång innebär detta mycket kontakter med koordinerande studiecenter samt andra inblandade enheter som till exempel röntgen, laboratorier och patologen. Uppgifter som ingår är att koordinera, administrera och rapportera inom ramen för studien. Du kommer också medverka vid så kallad monitorering, ett kvalitetssäkrande moment då extern person kontrollerar att studie och patient sköts på rätt sätt. Du kommer också vara patientens kontaktsjuksköterska . Tjänsten består av: sjuksköterska med 100% inriktning på klinisk prövningsenhet (1 styck) alternativ sjuksköterska med 50% inriktning på klinisk prövningsenhet i kombination med 50% kliniskt arbete (2 stycken).

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, meriterande är vidareutbildning inom onkologi. Du har erfarenhet från onkologi samt helst erfarenhet av arbete med kliniska studier. Kunskaper i engelska behövs. Arbetet är mycket självständigt så stor vikt läggs vid personlig lämplighet liksom god samarbetsförmåga.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Sjuksköterska
Kontakt

Ring Ann-Sofi Brunzell, avdelningschef, 054-61 53 32

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om arbetsplatsen

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med drygt 7000 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Onkologikliniken har ett länsövergripande ansvar för den allmänonkologiska cancersjukvården i Värmland. I uppdraget ingår även det operativa ansvaret för specialiserad palliativ vård. Detta arbete bedrivs i nära samarbete med länets kommuner.