Servicetekniker till Canon Business Center Värmland

Om jobbet

Vi växer och söker servicetekniker till Canon Business Center Värmland

Canon Business Center är den del av Canon som arbetar närmast kunden. Vi arbetar med försäljning, service och support av Canons breda utbud av dokument- och utskriftslösningar som på olika sätt utvecklar våra kunders informations- och dokumentflöden. Canon Business Center är en franchisekedja som finns på 30 platser i landet. Inom kedjan arbetar idag ca 300 personer.

Ansvar och Arbetsuppgifter

Som Servicetekniker är du en viktig länk i samspelet med våra kunder som ställer höga krav på service och support då du är ett ansikte utåt för Canon Business Center Värmland. Huvuduppgifterna innebär sedvanliga uppgifter såsom installation av hård- och mjukvara, underhållsservice och reparation. Vi ser gärna att Du är en problemlösare med kunden i fokus och som trivs med att ge hög professionell service. Ditt arbete blir omväxlande med stort eget ansvar.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Någon form av teknisk utbildning
  • Gärna utbildning inom el/elektronik
  • God förståelse för Windowsmiljö och Officepaketet
  • Kunskap om TCP/IP, DNS, Nätverk och skrivare
  • God förståelse för förhållandet mellan server och klient
  • Grundläggande kunskap om Windows server
  • Demonstrerar en hög teknisk fallenhet samt god förmåga för felsökning/problemlösare
  • Läsa och förstå engelska och svenska
  • B-körkort
Vi söker dig som är social och en lagspelare. Du är duktig på att hantera kundrelationer och du trivs med att arbeta kundfokuserat. Då det i din roll ingår att förmedla teknisk information till kunder med mindre tekniska kunskaper är det viktigt att du är ödmjuk och att du har god kommunikationsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och självklart ser vi att du som söker har ett djupt tekniskt intresse. Det viktigaste är att du har en stark vilja att fortsätta utvecklas i rollen och med bolaget.

Ytterligare information

Stämmer ovan beskrivning in på dig?

Då kan vi erbjuda en spännande tjänst i en framgångsrik organisation.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:

Ola Pettersson VD 070-450 31 71

Ansökan mailas in till ola.pettersson@canon.se
Ansökningar hanteras löpande. Sista ansökningsdag är 30/10.
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Data & IT
Teknik & Ingenjör
Publicerad

51 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Canon Business Center i Värmland befinner sig i en expansiv fas och satsar på att bli en top of mind leverantör inom dokumentlösningar i Värmland/Dalsland. Vår arbetsplats är baserad i fina lokaler på Kanikenäsbanken i Karlstad.

Vi arbetar med försäljning, service, support av marknadsledande digitaltryckslösningar samt dokument och utskriftslösningar för kontor.

Canon Business Center är den del av Canon som arbetar närmast kunden. Vi arbetar med försäljning, service och support av Canons breda utbud av dokument och utskriftslösningar som på olika sätt utvecklar våra kunders informations- och dokumentflöden. Canon Business Center är en franchisekedja som finns på 30 platser i landet, från Luleå i norr till Malmö i söder. Inom kedjan arbetar idag ca 300 personer


Hitta hit

Visa var