Servicetekniker inom VS sökes!

Framtiden · Bygg & Hantverk · 12 dec

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Som VSmontör/tekniker hos vår kund kommer du att arbeta med montering och service inom värme, vatten och sannitet i fastigheter.
Inledningsvis kommer du som ny VSmontör/tekniker att arbeta under handledning av erfaren VSmontör/tekniker. Du kommer under din första handledningsperiod att få arbeta med nybyggnation samt renovering av badrum och toaletter. Exempel på arbetsuppgifter; Byte eller installering av blandare, handfat, toalettstol, badkar mm.

Hos vår kund i Karlstad arbetar i dagsläget ca 30st kunniga VSmontörer och tekniker.
På grund av den ökade efterfrågan från kund så behöver teamet förstärkas med ytterligare VSmontörer och tekniker. Därav söker man även dig som är ny i branschen och som vill satsa på en karriär inom VS.
Vår kund arbetar på uppdrag av både stora och små byggföretag, industrier samt fastighetsägare.

Din profil

Skallkrav;
  • VVS och fastighetsutbildning på lägst gymnasienivå.
  • B-körkort.
  • Behärska svenska språket.
Meriterande är om du har följande;
  • Egen bil.
  • Produktkunskap inom VVS.
  • Kursbevis i Säker vatteninstallation.
  • All arbetslivserfarenhet eller praktik inom VS ses som meriterande.
För att passa i rollen som VSmontör/tekniker hos vår kund så behöver du vara en person som trivs bra med kundkontakt och som gillar att arbeta under devisen frihet under ansvar. Du är också en person som tar ansvar och som tycker att återkoppling är en viktig del i arbetet.

Villkor

Ort; Karlstad
Tider: mån-fre 07-16
Lön; Enligt gällande kollektivavtal
Start; Omgående eller efter eventuell uppsägningstid

Urval sker löpande, skicka din ansökan idag!
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Rörmokare
Kontakt

Ring Madelene Höglund, 0761646997

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Vår kund är ett företag som erbjuder specialistkompetens inom ventilation, vs samt el. Uppdragen kan vara allt från små serviceuppdrag till större entreprenadprojekt.

Mer information om vår kund ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.