Serviceelektriker sökes till Midroc Värmland

Om jobbet

Midroc Electro Service i Värmland fortsätter att växa och söker flera engagerade Serviceelektriker, är du en av dom?

Då Midroc Electro expanderar kraftigt i form av spännande projekt har vi behov av fler engagerade medarbetare för att möta framtiden! Nya utmaningar väntar dig i Karlstad, Sunne, Filipstad, Säffle, Torsby och Arvika.

I arbetet kommer du att jobba med service, installation, driftsättning, felsökning mm. Om du är en person som känner starkt för att arbeta självständigt med elektriska installationer hos våra kunder, då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Hos oss har du en stabil tillvaro med möjlighet att utvecklas och växa inom Midroc Electro, vi är beredd att satsa på dig.

Du som söker skall ha en bred yrkeserfarenhet, servicekänsla samt vara van vid att arbeta självständigt med kundkontakter och alla slags serviceuppdrag. Som person är du ansvarstagande, flexibel, kreativ och villig att lära dig olika arbetsuppgifter. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt krävs det att du är utåtriktad och har förmåga att samarbeta. Har du erfarenhet från kraft och industri ser vi det som men självfallet ser vi all spetskompetens som mycket värdefull.

Att du har el utbildning i grunden och B-körkort ser vi som ett krav.

Förtroendefullt samarbete är en viktig framgångsfaktor och vi värderar samarbete högt inom Midroc Electro. Detta medför att resor utanför kommungränsen kan förekomma i olika intervaller.

Vid frågor om tjänsterna,

kontakta: Kenth Andersson Avdelningschef, 010-470 78 32
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker
Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 jan

Om företaget

Midroc Electro är ett av Sveriges ledande elteknikföretag med entreprenad- och serviceverksamhet inom elinstallation, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, security samt mekaniskt underhåll.

Vi är fabrikatsobundna och erbjuder kostnadseffektiva, trygga och enkla helhetslösningar i stora som små projekt.

Ett projekt, en projektledare, en affär!

Att vi nått så långt är tack vare vår duktiga personal och en målmedveten ledning.
Idag skryter vi om att vi har branschens bästa yrkesfolk. Det är ingen överdrift. En Midrocare ska lämna så positiva spår efter sig, att du vill ringa igen.

VI FINNS NÄRA DIG

Vi är organiserade i sju divisioner och finns vi på 44 orter i Sverige för att finnas nära våra kunder i miljöer som vi känner väl. Låt dig inte luras av ett fåtal ansikten på vissa platser. Bakom fasaden finns 1 400 engagerade personer, redo med specialkompetens och resurser.

Vi hoppas på goda möten enligt våra ledord: Öppet, Nära, Enkelt och Midroc Electro - det självklara valet!

MIDROC ELECTRO - EN DEL AV MIDROC EUROPE

Midroc Electro ingår i Midroc Europe med ca 2 800 medarbetare och en omsättning på 4 miljarder. Gruppen utvecklar bolag med inriktning på tjänster inom fastighets-, bygg-, industri- och miljösektorn.