Säljare Bygg/Installation/Industri

Om jobbet

VI VÄXER KRAFTIGT!

Vi söker nu säljare
till


BYGG-INSTALLATION-INDUSTRI

i Karlstad med omnejd.

Würth är världens
ledande leverantör av förbrukningsmaterial till företag inom industri-, bygg-, installations- och fordonsbranschen. Vi erbjuder nu dig möjligheten att bli en framgångsrik medarbetare hos oss.

Som Säljare Bygg/Installation/Industri ska du vara kundfokuserad och engagerad, med erfarenhet från branschen. Du har säljerfarenhet eller säljutbildning, och du förstår värdet i en hög närvaro ute på fältet. Du etablerar och upprätthåller långsiktiga relationer med våra kunder.

För att lyckas som Säljare
behöver du vara utåtriktad och kunna arbeta självständigt. Du är tävlings- och resultatinriktad, har viljan att utvecklas och kan arbeta i högt tempo mot högt satta mål. Du har lätt för att samarbeta och har en positiv inställning.
Muntliga presentationer ingår i ditt arbete, därför har du även en god verbal förmåga.

I en ständig utveckling är engagemang,
delaktighet och respekt för individen några av värderingarna som genomsyrar vårt dagliga arbete, och vi önskar att du delar dessa värderingar.

De värdeord vi i Würth har valt att samlas kring är Inspiration, Mod och
Passion. Det är tre ord som representerar oss som medarbetare och företag i olika perspektiv. De beskriver essensen av företaget och varumärket. I dessa tre ord finns Würths historia, traditioner och företagets själ.

Du bor i Karlstad
eller dess närhet.

Du har en god
datavana.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Skicka din ansökan
snarast möjligt.
Vi gör löpande
intervjuer under ansökningstiden.

Kontaktperson för tjänsten är vår Regionchef Peter Westman,
070-374 32 17.
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 dec

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!