Säkerhetstekniker

Om jobbet

Vi söker dej som idag jobbar eller har tidigare erfarehet av jobb som säkerhetstekniker eller teletekniker och har gjort detta under några år.
De säkerhetssystem som i första hand är aktuella att jobba med är inbrottslarm, brandlarm, passagesystem och övervakningskameror. I viss utsträckning kommer även installation av datanät att vara aktuella (fiber/koppar-nät).
I huvudsak finns våra arbeten i Värmland men vi utför även arbeten på andra platser i Sverige om än i mindre skala.
Vi förutsätter att du har B-körkort och att du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp då båda alternativen kommer att vara aktuella.
Det marknadsavtal som gäller för tjänsten är avtalet mellan EA/SEF.
Har du erfarenhet av att rita i AUTOCAD och god kunskap gällande teleregistrering
så är detta extra meriterande.

Känner du att detta är ett jobb som skulle passa dej, så tveka inte utan skicka in din ansökan eller kontakta oss för närmare information.

För ytterligare information kan du kontakta Mikael Persson 054-670691 eller via mail mikael.persson@sakerhetsteknik.com
Jobbfakta
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Säkerhetsteknik AB är ett mindre företag med inriktning på försäljning, installation och service av säkerhetssystem. Tillsammans med vårt dotterföretag A-Låssmeden AB så kan vi erbjuda våra kunder kompletta lösningar med både elektroniska system och den mekaniska utrustning som ofta krävs för att få kompletta lösningar
till passagesystem, dörrar i utrymningsvägar m.m.
Vi kan alltså erbjuda allt från ett enkelt kodlås till komplexa integrerde lösningar med komplett dokumentation om kunden så önskar.


Hitta hit

Visa var