Reservdelsman Charlottenberg

MECA · Transport & Logistik · 28 jan

Om jobbet

MECA-koncernen är en ledande aktör på den skandinaviska eftermarknaden för bilreservdelar, verktyg och verkstadsutrustning för bilverkstäder och partners. Vi arbetar för ett enklare och mer kostnadseffektivt bilägande med högsta kvalitet och service. Detta åstadkommer vi främst genom att vara en attraktiv samarbetspartner till de verkstäder som är anslutna till våra verkstadskoncept. Idag består verkstadskedjan av ca 600 verkstäder. Vårt butiksnät består av uppemot 80 butiker i Sverige och Norge. Koncernen omsätter ca 1,8 miljarder kronor och har ca 700 anställda. MECA är miljöcertifierade enligt ISO 14001. Vår värld är dynamisk och vi är alltid på jakt efter ambitiösa och kompetenta medarbetare som vill hjälpa oss att växa.

MECA Charlottenberg söker en reservdelsman

Som reservdelsman hos oss kommer du vara en nyckelperson i arbetet med våra kunder och hur de uppfattar oss. Din personliga framtoning är därför viktig och självklart har du också ett intresse av att arbeta med bildelar. Du kommer främst arbeta med ordermottagning via telefon, web och över disk men lagerhantering och budbilskörning kan också förekomma.

Som person är du driven, nytänkande och flexibel. Du är självgående och kundorienterad samt strävar efter att ge en så bra service som möjligt till kunden. Tidigare erfarenhet inom fordonsbranschen samt fordonsteknisk utbildning eller motsvarande är meriterande. B-körkort och god datorvana är ett krav.

För oss som arbetar på MECA är mångfaldsfrågor en viktig del i vår vardag. Vi strävar efter en högre representation av medarbetare med internationell bakgrund, jämnare könsfördelning samt en åldersstruktur som på bästa sätt speglar våra kunder.

Intervjuer kan komma att ske fortlöpande och tjänsten kan därför tillsättas tidigare än angett slutdatum. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Avdelningschef Magnus Engelbrektsson, 0703-35 46 84, eller HR chef Margareta Krusell, 0701-83 99 84.

Är du intresserad av ett utvecklande och stimulerande arbete - välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget