Registrator, 50 %

Om jobbet

Du kommer att arbeta som registrator på den den administrativa staben och delta i det administrativa arbetet inom kultur- och fritidsförvaltningen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av: * Hantering av förvaltningens inkommande post. * Registrering av förvaltningens handlingar i kommunens dokument- och ärendehanteringssystem W3D3. * Hantering av förfrågningar från allmänhet och medier angående begäran av allmänna handlingar. * Stöd till förvaltningens handläggare och chefer i frågor som rör registrering och arkivering. * Diverse arbetsuppgifter inom arkivhantering.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lämplig administrativ utbildning eller erfarenhet av arbete inom offentlig förvaltning. Du har kunskaper om kommunalrätt/förvaltningsrätt och är insatt i offentlighets- och sekretesslagen. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och är van vid att arbeta i administrativa IT-system. Om du dessutom har erfarenhet av dokument- och ärendehanteringssystemet W3D3 är det meriterande. Som person är du noggrann, serviceinriktad och bra på att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Offentlig Förvaltning
Kontakt

Mejla eller ring Karin Falch, 054-540 24 56

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 nov

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens bad- och idrottsanläggningar, fritidsgårdar, parklekar, bibliotek, kommunarkiv och inköp av konst och konstnärlig gestaltning i det offentliga rummet. Vi driver också Alsters Herrgård, teaterbiografen Arenan, Ungdomens hus och Seniorernas hus. Förvaltningen står för drift och underhåll av idrottsplatser och motionsspår. Vi stödjer på olika sätt idrotten, kulturen och föreningslivet. Förvaltningsledning och stab utgör de övergripande funktionerna för ledning och stöd på Kultur- och fritidsförvaltningen. Staben är indelad i fyra områden: administrativ stab, ekonomistab, personalstab och strategisk stab. Stabens uppdrag är att vara stödfunktion för nämnden och förvaltningens verksamheter.