Receptionist

Om jobbet

Vi söker nu en medarbetare med servicevana till Sundstabadets reception. Du är den som tar emot våra kunder, presenterar vårt utbud, hanterar kassan och utför alla sysslor som förekommer i en reception. Tjänsten är varierande och innebär många olika moment under en arbetsvecka, du måste därför vara beredd att hjälpa till där det behövs, allt från lokalvård till att leda träningspass. Arbetet är schemalagt över verksamhetens öppethållandetider.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning, eller vad arbetsgivaren bedömer vara likvärdigt. Du har tidigare erfarenhet från servicebransch så som butik eller gym- och friskvårdsverksamhet och drivs av att ge kunden en positiv upplevelse. Vi ser att din energi och engagemang sprider sig till både anläggningens gäster och dina kollegor. Självklart är du även en duktig och driven säljare som redan idag är omtyckt hos dina kunder/gäster. Som person är du flexibel, serviceinriktad och du kan med sprudlande energi överträffa kundens förväntan. Det är meriterande om du har erfarenhet av fakturering och vana från lagerhållning. Anläggningen har ett tydligt friskvårds- och träningsfokus vilket innebär att du är intresserad och har kunskap inom området. Är du en person som till och med kan rycka in i vårt gäng av duktiga gruppinstruktörer ibland så är det meriterande. Du har god datavana, ett trevligt bemötande och du uttrycker dig väl både på svenska, engelska och gärna något ytterligare språk. Viss del av tjänsten kan ske i annan arbetsgrupp än receptionen, så som gruppträning och lokalvård. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För en jämnare könsfördelning i gruppen ser vi gärna manliga sökande.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Kontakt

Mejla eller ring Stephan Hammar, 054-540 00 00

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens bad- och idrottsanläggningar, fritidsgårdar, parklekar, bibliotek, kommunarkiv och inköp av konst och konstnärlig gestaltning i det offentliga rummet. Vi driver också Alsters Herrgård, teaterbiografen Arenan, Ungdomens hus och Seniorernas hus. Förvaltningen står för drift och underhåll av idrottsplatser och motionsspår. Vi stödjer på olika sätt idrotten, kulturen och föreningslivet. Anläggningen Sundstabadet erbjuder en helt ny badupplevelse. Här finns något för alla: lek i upplevelsedelen, träning i bassängerna eller njutning i den toppklassiga relaxavdelningen. Våra målgrupper är 89 000 Karlstadsbor - såväl allmänhet som skolelever och föreningsliv - och turister i Karlstad. Under fjoråret lockade anläggningen till sig 400 000 besök.