Psykolog/socionom, vårdcentralerna Kristinehamn och Storfors

Om jobbet

Område öppenvård allmänmedicin söker till vårdcentralerna Kristinehamn och Storfors legitimerad psykolog/socionom. Välkommen med din ansökan till ett spännande arbete, i ett gott arbetsklimat, på arbetsplatser som utvecklas. Vi söker dig som är psykolog/socionom med inriktning KBT och som vill vara med och utveckla framtidens primärvård. Du kommer att jobba med patienter med lätt eller medelsvår psykisk ohälsa. På vårdcentralerna i verksamhetsområde östra Värmland har psykologerna ett nätverk där gemensamma rutiner diskuteras och där man stöttar varandra i yrkesrollen. Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö, handledning, intern och extern utbildning. Du kommer att arbeta, på vårdcentralerna i Storfors och Kristinehamn med unga vuxna, vuxna och äldre med psykisk ohälsa, sjukdom och psykisk funktionsnedsättning som inte kräver specialistvård. I arbetet ingår bedömning, rådgivning, behandling och rehabilitering.

Kvalifikationer
Legitimerad psykolog/socionom med KBT-inriktning. Erfarenhet av behandlingsarbete inom primärvård. Intresse för att arbeta med funktionell beteendeanalys, korttidsterapi och en integrerad arbetsmodell (till exempel med metoden Brief Intervention). Vi lägger stor vikt vid erfarenhet från liknande verksamhet och personlig lämplighet. Körkort B erfordras.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Kristinehamn
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Psykolog
Socionom
Kontakt

Ring Ingela Agnarsson, enhetschef, 0550-863 04

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 nov

Om arbetsplatsen

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med drygt 7000 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.