Projektledare Assemblin El Karlstad

Assemblin · Bygg & Hantverk · 11 dec

Om jobbet

Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro. Då har vi ett bra erbjudande till dig. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget.

Assemblin El expanderar. Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi söker nu en projektledare på heltid med placering i Karlstad.
Din profil

Du driver självständigt projekt från planeringsstadiet till slutbesiktning så att uppställda mål nås och resultat levereras till kund enligt förväntningar. Rollen innebär att du ansvarar för planering av resurser och du har det ekonomiska ansvaret i projektet. Du kommer att rapportera till filialchefen.

För att nå projektets mål leder och utvecklar du dina medarbetare, kompetenta montörer och tekniker. Du har också ansvar för att upprätta och följa upp kvalitets- miljö- och arbetsmiljöplaner.

Din bakgrund

Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet från elbranschen. Vi ser gärna att du har teknisk utbildning/examen med inriktning på el eller motsvarande. Goda datorkunskaper och B-körkort är ett krav. Har du tidigare arbetat som elektriker är det meriterande.

För att lyckas i rollen krävs att du är strukturerad, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. I rollen krävs hög social kompetens och en god förmåga att skapa förtroende, både internt och bland kunder. Du är säljinriktad och affärsmässig, nyfiken och har ett start intresse för kombinationen av teknik, människor, ekonomi och affär.

Vi erbjuder

Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Inom företaget är rollen som projektledare en av våra nyckelroller, du är företagets ansikte utåt och kontaktperson gentemot kunden. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetar bidrar till att utveckla företaget framåt.

Ansökan och kontaktperson

Är detta din nästa utmaning? Välkommen att registrera din ansökan via länken eller på www.assemblin.com med ett uppdaterat CV och personligt brev. Har du problem med att få in din ansökan via formuläret går det bra att mejla ansökan till max.tidestad@assemblin.se .
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Max Tidestad, 010-4725718

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Assemblin är ett av Nordens ledande installations- och serviceföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Vår omsättning är cirka 7 miljarder SEK och med mer än 5 000 medarbetare på över 100 orter i Norden finns vi där du är. För dig.


Hitta hit

Visa var