Produktadministratör sökes!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du nyexaminerad ekonom eller hunnit få några års erfarenhet? Är du dessutom en analytisk och logisk person som tycker om att arbeta med siffror? Då kan detta vara intressant för dig!
Vår kund arbetar med utveckling, lagerhållning, försäljning och distribution av olika produkter inom detaljhandeln. Nu söker de en produktadministratör på heltid med start så snart som möjligt när vi hittat rätt person.

I rollen som produktadministratör ska du vara analytiskt lagd samt tycka om och vara duktig på att hantera siffror. Du kommer även att arbeta med att analysera försäljningen, hantera prislistor och registrering.

Uppdraget är en rekrytering vilket innebär att vi på StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och vår kund anställer rätt person för uppdraget.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker tjänsten får gärna vara nyutexaminerad inom ekonomi eller naturvetenskapliga ämnen. Du är van att ta mycket ansvar och är analytiskt lagd. Vi förutsätter även att du tycker om att arbeta med siffror och har vana av att arbeta med Excel. Som person är du positiv och engagerad när du arbetar och motiveras av att se resultat av ditt arbete. Du älskar utmaningar och tycker om en tjänst som kombinerar såväl siffertänk som kontakt med kollegor och kunder. Vi presenterar kandidater löpande till vår kund då tillsättning sker inom kort, så skicka gärna in din ansökan redan nu!
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!