Platschef

Om jobbet

Nu söker vi en platschef till avdelning Building i Karlstad. Produktionsorganisationen är ung, framåt och vi är nästan lika många kvinnor som män som arbetar här. På NCC har vi ambitionen att bygga hus som inte bara är vackra utan de kommer även att göra moder jord och våra barnbarnsbarn glada för att vi tänkte så hållbart. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi därför fler viktiga spelare till vårt lag.

Här är dina nya utmaningar
En platschef på NCC har ett omväxlande jobb med stort eget ansvar ifrån att beställningen skrivits på till att vi lämnar över till nöjda kunder. Tillsammans med kunniga medarbetare leder du jobbet mot mål och har ögonen på tid, kvalitet och ekonomi. Dina arbetsuppgifter kan se väldigt olika ut beroende på i vilket skede projektet befinner sig och dagarna består i en hel del möten med både medarbetare och underentreprenörer. Utmärkande för NCCs byggarbetsplatser är fokus på arbetsmiljö, struktur, kvalitet och god tillgång till stödresurser såsom entreprenadingenjörer, kalkyl, inköp och projektering.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
För den här rollen söker dig som har byggteknisk kompetens och flerårig erfarenhet som platschef inom husentreprenader (kontor, bostäder, sjukhus, skola, badhus mm). Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste är att skapa och utveckla relationer både med kunder och dina medarbetare för att kunna bygga ett motiverat och engagerat team som jobbar mot samma mål. Du är en ansvarstagande entreprenör med förmåga att överblicka helheten som är duktig på att planera och organisera projekt och skapa lönsamma affärer. Du ser möjligheter, har ett stort tekniskt kunnande, och älskar att lösa problem. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av partnering.

Ytterligare information
Anställningsform är tillsvidare på heltid och du kommer att arbeta i Karlstad med omnejd. B-körkort är ett krav.

Kom och väx!
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Alvkäll, projektchef, 076- 521 55 05 eller Staffan Åbjörn, produktionschef, på telefon 0703- 484 786. Registrera din ansökan och CV nedan senast den 30 april 2017.

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.
Jobbfakta
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 apr

Om företaget

NCC är ett av de ledande nordiska bygg och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 57 Mdr SEK och 18 000 anställda. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industri lokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt ansvarar för beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. NCC vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.