Personliga assistenter till Berghaga

Om jobbet

Arbete syftar till att erbjuda ett pedagogiskt stöd i den dagliga livsföringen. Stödet är individuellt anpassat efter personens behov och arbetssättet utgår från tydliggörande pedagogik och lågaffektivt bemötande. Oregelbunden schemalagd arbetstid och tjänstgöring varannan helg.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har adekvat utbildning och/eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Du ska ha goda kunskaper om autism och om tydliggörande pedagogik samt tidigare erfarenhet från arbete med personer med autism. God samarbetsförmåga är ett måste då arbetet sker i nära samarbete med föräldrar, godemän, arbetskamrater, ledning och övriga viktiga nätverk. Som person är du trygg och stabil i grunden. Du ser en stor utmaning i att försöka förstå och nå fram till den personen du ska stödja. Fantasi och kreativitet är viktiga egenskaper för att kunna föreställa sig hur det är att leva med autism och för att anpassa stödet på bästa sätt. Du måste vara lite av en detektiv för att kunna lägga pusslet som aldrig tar slut. Vi tror också att det är en fördel om du har en hyfsat god fysik. B-körkort samt datavana är ett krav. Är detta Du? Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Innan bekräftad anställning efterfrågar vi utdrag ur belastningsregistret

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Administration
Kontakt

Ring Ditte Stensson, 054-5405592

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor. Vi söker nu medarbetare till en bostad där det bor en yngre vuxen man med autism. Boendet är beläget i västra delen av Karlstad, i Vålberg.