Personlig Servicetekniker Transportbilar Karlstad

Helmia · Teknik & Ingenjör · 31 okt

Om jobbet

Just nu söker vi en Personlig Servicetekniker på transportbilssidan till vår verkstad i Karlstad.

Som Personlig Servicetekniker utför du alla steg i serviceprocessen, från bokning till betalning. Du ansvarar för hela kundrelationen utan mellanhänder. Detta innebär ansvar att självständigt planera, utföra och slutföra reparationer och service på fordon i enlighet med givna policys, anvisningar och instruktioner, fackmannamässiga bedömningar och professionell rådgivning mot kunden.

Du ingår i ett team av tekniker i samverkan med Verkstadscoach. Tjänsten rapporterar till Verkstadschef.

Som person är du fordonstekniskt intresserad, utåtriktad och har lätt att kommunicera med andra samt uttrycker dig väl i tal och skrift. Kundens behov är alltid en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är kvalitetsmedveten och noggrann och har förmågan att ge bra service och skapa goda kundrelationer. Du jobbar bra både självständigt och i grupp.

Du har fordonsteknisk utbildning som lägst gymnasienivå. Branschvana, erfarenhet från arbete med fordonsreparationer och kundkontakt är en stor merit.

God datorvana är nödvändigt. B-körkort är ett krav.

Anställningen är 100% tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2016-10-31. Urvalsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Helmia ägs och drivs av familjen Walfridson. Koncernen har sitt säte i Sunne och är idag ett av de större bolagen i Värmland som fortfarande har kvar sitt huvudkontor i länet.

Helmia har cirka 400 medarbetare och omsätter över 1,5 miljarder kronor. All verksamhet bedrivs i Värmland. I koncernen ingår fem helägda dotterbolag, Helmia Bil, Helmia Lastbilar, Helmia Fastigheter, ICA Toria och Helmia Motorsport. Dotterbolagen ägs och drivs av familjen Walfridson genom moderbolaget Helmia och Helmiastiftelsen.

Av den totala omsättningen utgörs 90 procent av fordonsrelaterad verksamhet.

Helmia står för Helmer Margit Ingeborg Aktiebolag.