Optiker till vår framgångsrika klinik i Karlstad!

Om jobbet

Vi, Skandinaviens största aktör inom refraktiv kirurgi, söker Optiker till vår framgångsrika klinik i Karlstad!

OM TJÄNSTEN
Memira i Karlstad söker dig som vill arbeta med förundersökningar och uppföljande kontroller vid refraktiv kirurgi. Vi erbjuder dig en optikertjänst med stor frihet under ansvar. På vår klinik i Karlstad är alltid hög puls.
Kliniken är en av våra mest lönsamma i Sverige med mycket kunder och stor operationsverksamhet!

På Memira erbjuds du en varierad vardag där du har stort fokus på kundbemötande, relationsskapande och ansvar för undersökningsverksamheten på kliniken. Du arbetar även i nära samarbete med våra ögonläkare.

Att arbeta som Optiker på Memira innebär att du kommer att följa dina kunder från första kontakt på en undersökning, genom behandling, fram till kontroll. Du kommer att arbeta med försäljning av behandlingar till kunder med olika typer av behov. Rollen är självständig men kräver ett gott samarbete med resterande team på kliniken såväl som med kirurg och sköterskor. Tillsammans bildar ni ett oslagbart team som uträttar storverk!

OM DIG
Ditt agerande reflekterar kundens intryck av Memira. Vi ser därför att du är målfokuserad, positiv och relationsskapande. Våra värdeord är engagerad, trygg och närvarande - vilket vi tror speglar dig som person.

Idag är du legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet. Kanske har du arbetat i butik ett tag och känner att du vill ta nästa steg. Du är van datoranvändare och behärskar flytande svenska i tal och skrift.

VAD VI ERBJUDER
Våra medarbetare gör ett fantastiskt jobb och därför vill vi också ge dem det bästa. Som medarbetare på Memira får du förmåner som bland annat:
  • Avancerad utbildning inom refraktiv kirurgi
  • En företagskultur med stark gemenskap
  • 6 veckor semester per år
  • Flexibla arbetstider
  • Friskvårdsbidrag
  • Förmånsportal
  • Pension, sjukvårdsförsäkring, trygghets- och livförsäkring
Utöver detta ger vi dig möjligheten att arbeta på ett företag som är världsledande inom RLE (Refractive Lens Exchange) med enastående kliniska resultat.

Vill du vara en del i utvecklingen och hjälpa oss fortsätta nå fantastiska resultat? Ta chansen att söka tjänsten redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig!
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Optiker & Audionom
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 jan

Om företaget

Memira är Skandinaviens ledande aktör inom synkorrigerande ögonbehandlingar. Idag har vi ca 40 kliniker och ca 220 anställda i Sverige, Norge och Danmark. Vår mission är att erbjuda människor frihet utan glasögon och linser och en viktig del i vår affärsidé är att tillhandahålla den högsta kliniska kvaliteten med hög servicenivå och god tillgänglighet.