Operatörer till Sulfatmassabruket, Stora Enso Skoghalls Bruk

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Har du ett stort tekniskt intresse, är du en flexibel och positiv person som gärna jobbar i team? Vill du jobba i en välskött organisation med tydliga mål? Då kan detta vara jobbet för dig!

Just nu söker vi operatörer till Sulfatmassabruket, bland annat till vårt kokeri, blekeri samt motryckskraftverk på Stora Enso, Skoghalls Bruk. I team arbetar du tillsammans med övriga medarbetare i olika befattningar med varierande arbetsuppgifter så som processövervakning och förbättringsarbete. Arbetet utförs i huvudsak från manöverrum, men även rondering ingår i det dagliga arbetet. Det är viktigt att du är en bra teamspelare, flexibel och gillar nya utmaningar samt är intresserad av tekniska processer och kan hantera olika styrsystem.

Tjänsten är kontinuerligt 3-skift, samt önskad start är omgående.

Låter det spännande? Läs vidare och se om det är just dig vi söker!

Vem är du?
Vi söker nu ytterligare några operatörer till vårt gäng på Stora Enso i Skoghall!

Som person har du stort intresse för teknik och är van att jobba i liknande processer med repetitivt arbete. Du är driven och vill utvecklas inom Stora Enso. Då tjänsten innebär skiftgång så är det en förutsättning att ni som söker kan jobba obekväm arbetstid.
Du som söker dessa operatörstjänster har avslutad teknisk utbildning från exempelvis industriprogrammet eller KY-utbildning med inriktning processteknik. Arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter under några år är meriterande

För att klara av jobbet måste du ha goda IT kunskaper samt behärska både svenska och engelska, i tal och skrift.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Låter det som något för dig? Så roligt, varmt välkommen med er ansökan!

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Stora Enso med Experis, ett företag inom ManpowerGroup. Skicka in din ansökan snarast, dock senast 23 oktober, 2016.

Vill du ha ytterligare information kan du kontakta rekryteringskonsult på Experis, Kristina Tranberg via telefon 054-22 18 93.

Fackliga kontaktpersoner:

Pappers, Peter Östergren nås på +46 1046 54552

Vi tar ej emot ansökan via Manpower eller Experis hemsida. För att ta dig vidare till Stora Ensos karriärs sidor klicka på knappen
Jobbfakta
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 27 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2015 uppgick till 10,2 miljarder EUR. Stora Enso Skoghall AB med enheter i Skoghall och Forshaga är en av världens största tillverkare av konsumentkartong, där enheten i Forshaga PE-belägger kartong. Våra kunder använder kartongen framför allt till livsmedelsförpackningar. De två enheterna har ca 850 anställda. Är du intresserad av processteknik, sugen på att jobba skift samt ingå i ett härligt gäng med kollegor? Just nu söker vi operatörer till Produktion Massa på Stora Enso Skoghalls bruk!