Nyexamninerad cad-projektör med inriktning mot väg sökes!

Om jobbet

Har du intresse och talang för ritning i CAD ? Vill du arbeta med väg och mark projekt som vägprojektör? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som projektör kommer dina arbetsuppgifter inledningsvis riktas mot rent CAD-ritande i projekteringsuppdrag inom väg. Du arbetar tillsammans med erfarna kollegor som ger dig direktiv hur ett projekt ska ritas och du ska sedan förvalta denna information och självständigt skapa en CAD-ritning. Ju mer erfaren du blir desto mer ansvar kommer du att få och målet är att du senare arbetar med projektering i delar och hela projekt inom aktuella området.

Du kommer att arbeta i flera parallella projekt samtidigt och kan även komma att samarbeta med flera andra grupper inom företaget.

Din profil

Skallkrav:
  • Du har en högskolexamen inom Bygg, Maskin alt annan relevant utbildning mot Väg.
  • Goda kunskaper i något 3D cad verktyg
  • Förmåga att producera ritningar utifrån givna instruktioner
Meriterande:
  • Det är meriterande men inte ett krav om du har arbetserfarenhet från byggbranschen.
  • Erfarenhet av Nova Point
  • Om du har läst extrakurs inom Cad samt Projektledning
  • Erfarenhet från cad-verktyget Nova Point
Som person har du ett stort intresse för arbete mot just Vägprojektering. Du har ett högt eget driv och en vilja att utvecklas i din yrkesroll. Du är öppen, social och trivs med att jobba i en dynamisk miljö där kunden står i centrum.

Villkor

Villkor
Tillträde: Omgående
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: enligt ö.k

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan! Denna rekryteringsprocess sköts helt och hållet av Framtiden AB. Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare Moa Jäder
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Moa Jäder, 0707-663955

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Vår kund är ett ledande teknikkonsultföretag med verksamhet och kunder i hela världen. Den för tjänsten aktuella avdelningen arbetar med kvalificerade tekniska konsulttjänster inom Väg och Mark. Vår kund arbetar med projekt inom: Totalentreprenad, Vägplaner samt Utredningar.
Gruppen består idag av 30 personer och man sitter centralt i Karlstad i fina lokaler.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.