Nyexaminerad ingenjör med intresse för geoteknik sökes!

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

I rollen som nyexaminerad ingenjör hos vår kund kommer du att ha stora möjligheter att arbeta i olika sorters uppdrag, allt från mindre begränsade projekt till stora projekt som löper över flera år.
Geoteknikgruppen i Karlstad består idag av 5 personer och deras största beställare är Trafikverket men de tar även emot förfrågningar från kommuner och industrier.
På grund av den stora efterfrågan från beställare så behöver gruppen utöka med ytterligare en medarbetare.

Du som nyexaminerad ingenjör kommer att medverka i alla skeden, allt från förstudier/tidiga utredningar till upprättande av bygghandlingar samt uppföljning i entreprenad & driftsskede och beroende på ditt intresse kommer du att fördjupa dig inom något område. En fördel är om du är intresserad av beräkning då de ser störst behov av att förstärka gruppen just där.

Din profil

Skallkrav;
- Bergskoleingenjör, Högskoleingenjör eller Civilingenjör med relevant inriktning exempelvis; väg/vatten, bygg, geologi, samhällsbyggnad eller liknande.

Du som söker den här tjänsten har ett stort intresse för geoteknik och brinner för att göra ett bra jobb. Som person är du även socialt kompetent, ödmjuk och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du är strukturerad i ditt arbetssätt samtidigt som du har lätt för att hantera många bollar i luften. Andra egenskaper är att du har skinn på näsan och serviceinriktad.

Villkor

Start; Januari
Omfattning; Heltid
Ort; Karlstad
Lön; Enligt Ö.K.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka din ansökan idag!
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Madelene Höglund, 0761646997

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 dec

Om företaget

Vår kund är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. De erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Företaget erbjuder allt från utredningar och analyser, mätningar och projektering till planering och ledning av projekt. Företaget är verksamt i 40 länder och har cirka 30 000 medarbetare världen över.

Mer information om vår kund fås vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.