Nyexad byggingenjör sökes till Karlstad!

Om jobbet

Är du en nyutexaminerad ingenjör inom byggteknik med ett stort intresse för projektering? Vill du bli en del av ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag? Vi söker nu en blivande broprojektör/broförvaltare för vår kunds räkning,

Dina arbetsuppgifter

Du kommer i rollen som ny broprojektör att tillhöra en grupp på tio till femton personer. På avdelningen i Karlstad har flertalet av medarbetarna mångårig erfarenhet och kan stödja och hjälpa dig som är ny i rollen.
Som nyexad broprojektör hos vår kund biträder du till en början de mer erfarna kollegorna i såväl små som stora projekteringsuppdrag mot bl. a. Trafikverket, kommuner och entreprenörer. Arbetet innebär till en början att ta fram handlingar för byggande av broar och andra tyngre anläggningskonstruktioner. Ju mer du växer i rollen som broprojektör, desto större ansvarsområden får du i projekten.
För det befintliga brobeståndet kan du komma att biträda dina erfarna kollegor i att ta fram handlingar för reparationer och ombyggnader. Du kommer även att få möjlighet att inspektera konstruktioner och utarbeta åtgärdsförslag och kostnadsbedömningar.
Du kommer att arbeta med AutoCAD som huvudsakligt projekteringsverktyg och senare även med programvarorna Revit och Tekla för utförandet av 3D projektering.

För dig som ny i rollen hos vår kund ingår introduktionsutbildning samt en grundläggande broutbildning. För att kunna medverka vid inspektioner krävs ytterligare utbildningar.

Din profil

Vi tror att du som söker är nyutexaminerad byggingenjör, med ett stort intresse för projektering inom infrastruktur och samhällsbyggnad. Som person är du utåtriktad och tar egna initiativ med god analytisk förmåga samt är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du är redo att anta arbetslivet och dess utmaningar!

Krav:
  • Högskole- eller Civilingenjörsexamen inom byggteknik
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Praktisk byggerfarenhet, från exempelvis sommarjobb eller praktik
  • Väl godkända betyg i konstruktionsämnen
  • B-körkort
Villkor

Start: Mars 2017
Tider: Mån-Fre 8-17
Ort: Karlstad

Urval sker löpande, skicka din ansökan idag!
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Kontakt

Ring Madelene Höglund, 0761646997

Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 dec

Om företaget

Vår kund är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. De erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Företaget erbjuder allt från utredningar och analyser, mätningar och projektering till planering och ledning av projekt. Vår kund arbetar med de flesta delar av svenskt näringsliv, och är verksamma inom en rad olika branscher och sektorer.

Vår kund erbjuder en familjär arbetsplats med fokus på medarbetaren - det finns stora möjligheter att utvecklas och man har kul på jobbet!

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.